Kesän aukioloajat

A la carte-ravintola palvelee joka päivä klo 17-21, ryhmäruokailut myös muina aikoina etukäteisvarauksella.

Aamiainen arkisin klo 7-10, la-su klo 8-10.
Hinta ei-majoittujille 18 €.

Saunan yleisövuorot klo 18-20 joka päivä, myös ei-majoittujille 10 €/henkilö.

Aulabaari + upea maisematerassi palvelee joka päivä (vähintään) klo 9-21.

Tervetuloa viihtymään, myös lemmikin kanssa!

Hotellimme tarjoaa ainutlaatuiset mahdollisuudet yhdistää upeat luontoelämykset ja mukavat majoitusolosuhteet. Maisematerassilla nautitun aamupalan jälkeen voi hypätä suoraan polkupyörän selkään tai lähteä tutustumaan lähialueen metsämaisemaan. Hotellin omalla hiekkarannalla voi tutustua hauskaan suppailuun tai pulahtaa Lammasjärven aaltoihin. Rannassamme voi uittaa myös koiria.

Lemmikeistä puheen ollen - myös koirat ja kissat ovat hotelliimme tervetulleita ja mieluisia vieraita. Koirat saavat oleskella osassa ravintolaamme ja tarvittaessa majoitus järjestyy ensimmäisestä kerroksesta jos portaiden nousu ei ole koiralle mieluista.

Motoristit huomio!

Kun olet matkalla pohjoiseen tai etelään, yksi yöpyminen kannattaa ajoittaa Kuhmon ja Hotelli Kalevalan kohdalle.

Tarjoamme majoituksen ja puhtaiden lakanoiden lisäksi mm. mahdollisuuden kuivattaa kesäsateen kastelemat ajokamppeet sekä turvallisen parkkipaikan tarvittaessa hotellin yläparkissa.

Hotellin vieressä sijaitseva Talvisotamuseo on kiinnostava tutustumiskohde.

Saunaosastomme rentouttava sauna ja poreet takaavat hyvät yöunet ja runsaan aamiaisen jälkeen on jälleen mukava jatkaa matkaa.

Pajakkakoskeen kellumaan?

Tätä elämystä ei pääse kokemaan kovin monessa paikassa! Eräpiira vie sinut kelluntapuvussa Kuhmon keskustassa sijaitsevan Pajakkakosken kuohuihin. Varsinkin kevään tulvan aikaan kuohut on melko hurjat, mutta elämys toteutetaan kuitenkin täysin turvallisesti. Voit varata aktiviteetin myös meiltä.

Katso lisää aktiviteetista>>

Katso lisää

Ajankohtaista

Ajankohtaiset vinkkimme viihtymiseen

Katso täältä ajankohtaiset tapahtumat.

Saatavuus

Ympäri vuoden